Samarbeid

Jeg jobber med følgende firma/foretak:

Derfor er kundene fornøyde:


Jeg opererer med konkurransedyktige priser.


Jeg tar imot henvendelser

alle dager. 


Ved hasteoppdrag, merke-mailen din med "haster",eller ring, så kan vi bli enige om noe.Mine erfaringer gjør at jeg har god allmennkunnskap og et bredt ordforråd.


Ettersom jeg har en bachelorgrad som førskolelærer, har jobbet i både butikk og på asylmottak, og har politikk- og mediebakgrunn, har jeg lært mye om mye.Jeg har svært fornøyde kunder, og setter kundeservice høyt.


Kundene mine opplever å bli hørt og møtt ordentlig, og de får alltid leveringen innen fristen vi blir enige om.Jeg er fleksibel. Sammen fikser vi det aller meste!


Slik foregår vårt samarbeid ... Ta kontakt og fortell meg hva du vil ha. Det er en fordel om du har en så tydelig visjon som mulig. Jo mer informasjon jeg får å jobbe ut fra, jo bedre vil sluttproduktet bli. Vi avtaler deadline og blir enige om pris. Jeg setter prisen ut fra arbeidsmengde og hvor mye research som kreves. Jeg tar også imot hasteoppdrag. Jeg leverer produktet til deg innen avtalt tid, og du har muligheten til å be om endringer. Deretter foretar jeg de endringene du bad om, og leverer revidert produkt tilbake til deg. Når du har godkjent det, vil du få en faktura." Det skrevne ord har makt, og makt kan man bruke til mye - både å selge og kjøpe, provosere og framelske, vise og skjule og plante følelser i begge ender av skalaen. Skriftspråket er et mektig verktøy, og skal brukes med omhu. "


TA KONTAKT

Så starter vi dialogen i dag!

 
 
 

ASKIM

NORGE

RING MEG 

+47 955 23 625

SEND EN MAIL

post@marenostbo.no

Organisasjonsnummer

922 297 479

Copyright Statement