Kompetanse

I fire år skrev jeg politisk blogg for Stavanger Aftenblad, hvor jeg leverte flere tekster hver uke. Lesertallet kunne nå 10.000 per innlegg, og reaksjonene var mange. 


Bloggen finner du her, og om du vil, kan du sjekke ut noen utvalgte innlegg nedenfor. 

Og om lidt, er kaffen klar

Et levende sentrum

Jatakk til sunn mat i barnehagen!

Det første året

På denne perioden skrev jeg også en del leserinnlegg, kronikker eller lignende som ble publisert i ulike aviser. Ett av de jeg fikk flest reaksjoner på, var debattinnlegget "Kjære Jens", som ble publisert i Stavanger Aftenblad. Innlegget omhandlet asylbarna, som på den tiden var et brennhett tema.


I tillegg ble jeg flydd inn til kurs med daværende kulturminister Hadia Tajik. Målet var at jeg skulle lære mer om å skrive kraftfullt og treffende om politikk.


Jeg elsker at jeg som skribent hele tiden kan utvikle meg og sette meg inn i nye emner.

Derfor er det ingen hindring om du trenger tekst om noe helt annet enn det

som står under her - for jeg elsker å lære nye ting!


For ordens skyld - her er de områdene jeg kan best:

KUNDESERVICE

Om du bestiller tekst(er) av meg, kan jeg love deg god service og et godt samarbeid. Jeg jobber effektivt, er blid og kreativ, og leverer alltid innenfor deadline.

MAT OG BAKING

Min morfar var kokk, så lærdommen og interessen for matlaging og baking begynte tidlig. Jeg har oversatt og skrevet for den populære bloggen veganeren.com - og elsker det!

SOSIALE MEDIER 

Tre år på medier og kommunikasjon på videregående, samt mye erfaring via politikk med mer, gjør at jeg har den kompetansen du trenger på sosiale medier. 


Jeg behersker Facebook, Twitter, Instagram, søkemotoroptimalisering, inbound marketing og mer.

ENGELSK

Som halvt amerikansk og svært språkinteressert begynte jeg tidlig å lære meg engelsk. Nå regner jeg det som mitt andre morsmål. Dette betyr at jeg også kan skrive og oversette på engelsk.

POLITIKK

I fire år skrev jeg en politisk blogg for Stavanger Aftenblad, Rogalands største avis. Jeg leverte også artikler og kronikker for andre lokalaviser. Nå som jeg er eldre og har gått ut av politikken, har jeg større rom for å være objektiv.

TV, FILM OG MUSIKK

Jeg er svært interessert i alle de tre ovennevnte og kan levere både artikler, blogginnlegg, anmeldelser og andre tekster relatert til dem. 


NATURFAG

Jeg har alltid vært interessert (og fått gode karakterer i) naturfag, og elsker å skrive alt som går i den retningen.

SKJØNNHET

Det er nok en klisjé, men selvfølgelig er jeg glad i skjønnhetsprodukter til både hud og hår - og skriver gjerne om dem!

TA KONTAKT

Så starter vi dialogen i dag!

 
 
 

ASKIM

NORGE

RING MEG 

+47 955 23 625

SEND EN MAIL

post@marenostbo.no

Organisasjonsnummer

922 297 479

Copyright Statement